Nog meer pagina inspiratie voor je bullet journal

BULLET JOURNAL

Op zoek naar nog meer pagina inspiratie voor je bullet journal na het lezen van het vorige blogbericht ‘Toffe ideeën en inspiratie voor je eigen bullet journal’ ? Maar ben je nog niet voldaan? In deze post geven we nog meer inspirerende ideeën voor je bullet journal!

Reizen

Wie gaat er niet graag op vakantie? Het liefst zouden we er voor altijd willen blijven. Fysiek zal dit waarschijnlijk niet lukken maar je kan wel al je herinneringen uitschrijven in je bullet journal en op deze manier even ‘terug keren’. Een treinticket, een foto of een bloem uit de Zwitserse bergen, je kan het er allemaal inplakken. Voor je op reis vertrekt kan je de bullet journal gebruiken om al je voorbereidingen zoals een packing list in te noteren.

Verjaardagen

Het zal je maar overkomen, de verjaardag van je oma vergeten. Door een pagina met verjaardagen aan te maken verkleint de kans dat je ze vergeet enorm. Je kan er bijvoorbeeld de datum van het verjaardagsfeest bijzetten en de deadline voor het aankopen van het cadeau. Op die manier vermijdt je dat je last minute nog op zoek moet naar een cadeau. Ten slotte kan die ouderwetse verjaardagskalender op het toilet ook direct in de vuilbak 😉 .

Quotes

Wie bullet journal zegt, zegt quotes! Fleur je bullet journal op door er af en toe een quote in te tekenen. Je kan ervoor kiezen om consistent elke 5 pagina’s een quote te plaatsen of misschien ben je er wel zo verzot op, dat je er 1 op elke pagina wilt.

Student

Ben je student? Gebruik je bullet journal dan om je lessen en taken bij te houden. Een gewone agenda voldoet vaak niet aan alle noden die je hebt als student. Je kan er je lessen- en examenrooster in kwijt. Daarnaast kan je ook een semester overzicht en to-do lijstjes in maken.

Aankleding

Reserveer enkele pagina’s om in te doodlen. Maak bijvoorbeeld een pagina met icon’s, banners, kaders en pijlen die je in de rest van je bullet journal kan gebruiken. Wanneer je dan even geen inspiratie hebt kan je naar deze pagina’s bladeren en er enkele uitkiezen. Je kan er ook verschillende lettertypes in uitproberen.

Nog meer pagina inspiratie voor je bullet journal
Bullet journal pagina idee: dividers

Nog niet gestart met je bullet journal? Lees dan het artikel ‘Hoe begin je een bullet journal?’ En hier vind je nog meer inspiratie!
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.